Byggeriet

01.05.2015

Se de seneste billeder af OK-Fonden Egå under "Galleri", "Centret i dag"

________________________________________________________________

29.11.2012

Byggeriet er nu ved at være afsluttet og bygningerne er taget i brug. De første beboere flyttede ind i oktober måned og alle boliger er udlejet.

Anlægsgartneren er i gang med at lægge sidste hånd på udenomsarealerne og vejen fra Egå Mosevej ned til plejecentret bliver asfalteret snarest.

________________________________________________________________

23.10.2012

Byggeriet skrider planmæssigt fremad og er nu i sin slutfase. Der er stor aktivitet på byggepladsen, både ind- og udvendigt.

I bygningerne pågår bl.a. montage af lofter, lægning af trægulve og montering af døre. Derudover er de fleste tekniske installationer ved at blive færdiggjort og toiletter, håndvaske mv. ved at blive opsat.

Udvendigt er anlægsgartneren i fuld gang med at bearbejde terrænet, anlægge gårdhaver, terrasser, stier, græsarealer og beplantning.

Den nye centerleder, Birgitte Simonsen, er i fuld gang med at ansætte personale og Århus kommune er i gang med at visitere nye beboere til plejecentret.

OK-Fonden glæder sig til at kunne tage i mod de første beboere i oktober måned.

________________________________________________________________

Nyt OK-plejecenter ser snart dagens lys i Egå ved Aarhus

OK-Fonden bygger sammen med Aarhus Kommune 72 boliger og tilhørende service arealer i Gl. Egå, uden for Aarhus. I den forbindelse tages der første spadestik den 31. maj, for at markere beyndelsen på byggeriet.

Byggeriet, der bl.a. skal indeholde café, wellnes, fysioterapi og priduktionskøkken, bliver på i alt ca. 6.800 m2.

Det forventes at byggeriet står færdigt og klar til at modtage beboere i efteråret 2012.

Første stik er taget til nyt OK-plejecenter

I naturskønne omgivelser tog Adm. direktør for OK-Fonden, Paul Erik Weidemann og Rådmand for Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg, Dorthe Laustsen (SF) tirsdag det første spadestik til et nyt OK-plejecenter i Egå, lidt uden for Aarhus.

Samarbejdet mellem OK-Fonden og Aarhus kommune er opstået idet OK-Foden står for boligerne og Aarhus Kommune står for servicearealerne.

Rådmand Dorthe Laustsen udtrykte glæde ved det kommende plejecenter og sluttede sin tale,"...og de levede lykkeligt til deres dages ende".

Adm. direktør Paul Erik Weidemann var ligeledes glad for, at projektet blev sat igang, og at det er lykkedes at indgå i et tæt samarbejde med Aarhus Kommune om at lave et spændende byggeri for de kommende beboere.

Egaa_gård

Egå_Situationsplan

Egå Facader

Gå til toppen

Vi vil levere kvalitet