Kok, ernæringsassistent

Genopslag

OK-Fonden Egå

Søger kok og ernæringsassistent eller anden med tilsvarende uddannelse

33 timer pr. uge, pr. 1. november 2017 eller efter aftale

Vil du være med til at udvikle et center hvor madkvalitet, gode råvarer og det gode liv for beboer og gæster er i højsæde?

Stilling som kok:

Dine kompetencer:

  • Du har erfaring med produktion af kolde og varme retter både til hverdagsmad og til arrangementer.
  • Sætter en ære i madproduktion fra bunden med gode råvarer.
  • Du kan bidrage til at give vores beboer en kulinarisk oplevelse.
  • Du har gode ideer og tør føre dem ud i livet.
  • Du er fagligt kompetent, ansvarlig og kan arbejde selvstændigt.
  • Du er teamplayer, er fleksibel og kan bidrage med din viden og erfaring ind i teamet.

 

Stilling som ernæringsassistent:

Dine kompetencer:

  • Du har erfaring med produktion af mad til ældre mennesker.
  • Du har kendskab til diæter.
  • Kan tilberede velsmagende og indbydende mad.
  • Kan arbejde med sæsonen råvarer og har interesse for økologi.
  • Du kan indgå i et teamsamarbejde, er fleksibel og har godt humør.
  • Du er fagligt kompetent, ansvarlig og kan arbejde selvstændigt.

 

Du bliver en del af et team med 4 andre medarbejdere hvor dagens opgaver løses med høj faglig kvalitet og kreativitet. Der varetages produktion og salg af attraktive madtilbud, herunder festmenuer til arrangementer til beboere, personale og borgere i området.

 

Køkkenet er åbent alle dage i tidsrummet kl. 7.30-18.00. Arbejdstiden vil fortrinsvis være i dagtimerne fra kl. 8.00-14.30 med en ugentlig vagt fra 11.30-18.00 en gang pr. uge og weekendvagt hver 5. uge.

 

 

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, mulighed for indflydelse, plads til at tænke kreativt og med stor fokus på medarbejdernes trivsel. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, der er baseret på tillid, ansvar og respekt.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningen sendes til mail: 155.ansogninger@ok-fonden.dk

Ansøgningsfristen er tirsdag den 26.9.2017 kl. 12.00.

Samtalerne afholdes torsdag den 28.9.2017.

Du er meget velkommen til at komme forbi til en rundvisning i køkkenet.

For yderligere oplysninger kontaktes:

Anne Heide Sørensen, Ledende økonoma, mobil 23 72 31 09 eller

på vores hjemmeside: www.ok-egaa.dk